Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmare min känsla

Natten för mig närmare min känsla
den klär av mig allt som dagen krävt
tystnaden talar ord av stillhet
mina tankar blir fria
jag sover med frid i hjärtat.




Fri vers (Fri form) av Guldstrimma
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-27 14:17



Bookmark and Share


  Niliboy
Fint å visst vill vi vara fria! Å sova gott!
2019-01-30

  in effigie VIP
vacker känsla...
2019-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Guldstrimma
Guldstrimma