Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svacka. En text av öknens ros. Fick mig att reflektera med några rimmade rader. 1812 är för övrigt namnet på en händelse, i nog historisk tid. En tavla även?


Kritik på en text (1812) rim






Läsningen av en text i ens bröst,
kan vara en sådan tröst,
på rim eller inte rim,
en paus är dock intim,
skälvande som i storm trädens höst...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-27 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP