Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto Eget


Vinterminnen

Lövlösa, vita sträcker sig uppåt
en fallen stam dras mot
det frusna vattnet
motljuset förändrar bilden
det var en sådan dag
du frös på isen
och jag förstod att tiden var kort

© Eva Hedlund fd. Langrath




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-27 14:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2019-02-08

  Sommarina VIP
Så fint och kallt
2019-01-28

  ULJO
Så berörande ditt vintetminne
2019-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP