Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obstinat

Motsträvig - neka godkännande att följa samhällets norm.

Oregerlig - bångstyrigt gå en egen vald väg.

Uppstudsig - kan upplevas av andra som önskar ha mod att bryta norm.

Trotsig - likt ett inre barn som inte accepterar de vuxnas regler.

Envis - styrkan i envisheten är modet att välja sin egen väg.

Ohanterlig - enigt samhällsnormen olydig och trilsk.

Ur den inre urkraften gräver och asfalteras vägen på ett unikt sätt.
Skönt att inte alltid följa de regler som skrivits för normaliteten.

Gå en egen vald väg.

Vinka adjö till normalitetens varande.




Fri vers (Fri form) av Guldstrimma
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-27 15:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I så fall är jag obstinat, och jag är det med stolthet, för att travestera Palme.
2019-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Guldstrimma
Guldstrimma