Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPARKHAIKU

Den som har en spark
kan lätt bli kung i glidet
på vägen utför




Bunden vers (Haiku) av Annika J
Läst 362 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-27 16:38



Bookmark and Share


  Niliboy
Javisst!
2019-11-19

  Jaseph
Yes! En härlig vintrig haiku med välljud och ungdomligt, lite avigt språk. Bokmärkes såklart!
2019-01-27

  prinscess VIP
Fyndig text
2019-01-27

  Paradisfågeln
Vintern är bästa tiden att få sparken =)
2019-01-27

    Maria Malm
Fyndigt!
2019-01-27

  Monika A Mirsch VIP
Du sade det, sanningen om den ljuva vintern!
2019-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Annika J