Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi låter deras minnen blomma

 

Det är boxningssäckens rörelse i det annars stilla rummet som påminner oss

om hur närvaron av de som lämnat oss

ändå kan stanna kvar

långt efter att de gått sina sista steg längs vår väg

© Birgitta Wäppling, 27 januari 2019

 

 

 

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-27 22:19



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Minnena cirkulerar och har sin
rättmätiga plats. Snyggt!
2019-02-01

  Solstrale VIP
Mycket bra ordat!
2019-02-01
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP