Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggans natt

I skuggans natt

betraktade jag dina ögon

som lyste av rinnande dysterhet

dess glittrande droppar

som föll ner till marken

försvann lika fort

som solen

en november dag




Fri vers av Minona
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-27 18:55



Bookmark and Share


  Stisse
Underbart diktat om sorg och livets villkor. "Lyste av rinnande dysterhet" så fint uttryckt. Ser det framför mig.
2019-01-31

  Goraxy 89 Orion VIP
Sorgsen och elegant lyrik !!!
2019-01-28

  Goraxy 89 Orion VIP
Sorgsen och elegant lyrik !!!
2019-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona