Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


Min mun är en gåva till dig





Jag ger dig ärliga
Trofasta ord

Ler när du behöver muntras upp

Jag ger dig fjäderlätta pussar
I min eviga kärlek

Talar dig till rätta när jag tycker du har fel

Djupa kyssar av passion när vi älskar

Den blir din älskarinna när den andan faller på



Visst är väl min mun en gåva till dig.. ;)




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 221 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-27 19:25



Bookmark and Share


  Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
MUMS!
2024-01-30

  Solstrale VIP
Klockrent, på alla plan! :)
2019-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish