Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den allvarsamma leken



Hur man börjar skriva?
Man leker.
Hur man tar skrivandet på största allvar?
Man slutar skriva.




Övriga genrer (Aforism) av TvåTungor
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-27 20:34



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kloka ord, när det finns så mycket fantastisk litteratur borde man ägna tiden att läsa i stället för att skriva
2019-01-27
  > Nästa text
< Föregående

TvåTungor