Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan haiku

Vinternatten är

Blev tillslut mörk och stillsam

Du vid min sida




Bunden vers (Haiku) av Tildatej
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-27 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tildatej
Tildatej