Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens

Tomhet, trötthet,
Tyngd i bröstet
En känsla drar över
En jag har från barnsben,
Kunde vara hos en vän
Få känslan att det här
inte är mitt hem
En känsla av existens
Finns jag ens
Finns det en gräns
Är det här det bränns
Nu är jag hemma
Det hände igen
I mitt eget hem
börjar bli rädd
att jag inte har det ens




Fri vers (Fri form) av Feliciaspoesi
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-27 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feliciaspoesi
Feliciaspoesi