Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skynda! det är bråttom!

 

det är bråttom

tiden knapp

skynda nu

släpp taget

om alla prylar

ta och kom

nu!

vi har ett uppdrag

det är dags

den oersättliga 

ska räddas

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-27 21:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Viktigt upprop...bra...
2019-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP