Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting är sant

Fragmenterade som lossrivna, ituslitna diktblad minns jag minnena, ser jag tankarna
De byter skepnad, byter mening efter den vinkel jag betraktar dem ur
Ingenting är sant
Ingenting är någonsin så som vi säger att det är, det kan det inte vara
Jag ser alla perspektiv på samma gång och alla halvt påbörjade försök till mening med det som sker faller fortare än jag hinner tänka tanken




Fri vers (Fri form) av Rabarbersmak
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-27 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rabarbersmak
Rabarbersmak