Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fantasier om att ens gamla mobbare slutade existera


Den mobbades hämd



I natt
jag dansade på
molnen igen

Svarta stormiga
livsfarliga
moln

I natt
jag sov med
döden igen

Döden spelar
inte schack
med mig

Jag spelar chack med
döden och jag vinner varje gång

I natt
jag drömde om
blod igen

Kropparna
av gamla
mobbare

Överallt!




Fri vers (Fri form) av Pater Filius
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-27 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pater Filius
Pater Filius