Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte vara någons piga eller passopp

En obehaglig tendens har börjat smyga fram i samhället

Vad det kan bero på får väl utredas

Inom sköterskekåren och inom civilanställda hos polisen

har det nu kommit sådana signaler

Inom polisen nu senast belyst i kvällens TV-nyheter




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-27 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP