Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OK, ger mig för ikväll sista bagatell

 

 

Tiden står stilla

tankarna flödar fritt i

duschen tanken är

fri tills dess någon satt den

på pränt och får upphovsrätt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-28 00:38



Bookmark and Share


  HelenaW
Du får det att låta som när texten är på pränt så förlorar den sin frihet, lika som när man ser en vacker naturupplevelser och tar ett kort.
2019-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP