Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DJÄVLA, FÖRBANNADE, HELVETES, FAAN!

 

Frustration och besvikelse

svär som en bortsbindare

djävla, förbannade, helvetes, faan!

 

tur att inte barnbarnen hör

det är böter på det

en femma för varje svärord

 

kastar matvarorna på bänken

plockar ur diskmaskinen

slamrar med porslinet

 

ilskna tårar tränger fram

för ett försvunnet ögonblick

jag behövde mest av allt

 

försöker tala mig till rätta

det är ingen katastrof

det finns värre saker

 

bla, bla, bla

 

men det hjälper inte




Fri vers (Prosapoesi) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-01-28 18:22



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Igenkänningen är stark kan uppleva samma, t.o.m ang böter för svärord mot barnbarn ...
2019-01-31

  Öknens Ros VIP
Ibland känns allt åt helvetes förbannat jävligt!
2019-01-29

  Blomma-Stjärna VIP
ja, herregud - poeten är väl inte mer än människa - kan behövas svärord för att möta en besvikelse!
- hoppas humöret blivit bättre nu! - kram
2019-01-29

  Anya VIP
Så kan det vara. hoppas diktarjaget mår bättre.
2019-01-29

  Niliboy
Ja, så kan det låta ibland, men det finns ju förlåtelse!
2019-01-29

  ULJO
Härligt att få vräka ur sig. Tänker på svordomsvisan.
2019-01-29

  Rise Little One
Ibland har man verkligen behov att skrika ut!
2019-01-29

    ej medlem längre
Barnbarnen kan inte läsa ännu, va? :-)
För då kan det bli riktigt dyrt... ;-)
40 kr för varje läsning av din dikt. :-D

2019-01-29

  M.Eta
Man behöver skrika ut ilska ibland. Kan ju alltid gå in i en garderob eller nå´t.
2019-01-28

  Poeten Salvador VIP
Det var kraftord
2019-01-28

  Feliaxel VIP
Bra att släppa ut frustrationen
2019-01-28

  Marita Ohlquist VIP
När besvikelsens tryck blir för stort så måste det pysa ut, då hjälper det inte att intala sig att det kunde varit värre!


2019-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP