Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SD på 200 sekunder

 

https://www.aftonbladet.se/tv/a/277179 

 

Gruppchefen Peter Wallmark anställde sig själv som politisk sekreterare. Vilket geni! Att ingen annan har kommit på det innan! Och varför nöja sig med att bara ha en anställd själv? Varför inte anställa sig själv som chaufför, kock och städare så att man kan göra avdrag för hushållsnära tjänster? Sysselsättningen ökar, arbetslösheten går ner. Dessutom kan ingen komma och anklaga SD för nepotism. 

Nä, i nästa val tänker jag också rösta på SD. 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-28 11:20



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
jag hänger på.....Leve Sverige och den fria företagsamheten...om du är svensk på riktigt.
2019-01-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, herregud, jag har många yrken! Men jag är underbetald, förstår jag nu:)
2019-01-28

  Staffan Nilsson
Kom att tänka på Hellsing-rader:

Och Kejsarn av Kina han sa:
-Jag slår vad, att ingen förvandlar sig till lemonad!
Haha, ropte trollkarln, se då på min kraft!
och simsalabim blev han till ett glas saft.

Men solen sken het över risfält och älv
och trollkarln blev törstig och drack upp sig själv.
Det skedde i misshugg, som ni nog förstår,
men det har han ångrat i sjuhundra år.

Så kan det gå för den som trollar för mycket!

2019-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP