Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i katedralen i Burgund

 

 

 

 

när flera tusen mänskors

förenade tystnad

stämbandandstomma luftström

en enda andnings bön

i möte med

koltrastens aftonkvitter

ur takfönstrets springa

himmelens

enkla svar

liv till varje pris

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-28 12:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ur andedräkten anas längtan till juni
2019-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg