Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
FÖRINTELSENS DAG 74 år.


INSTAPOESI 3.

Förintelsen, rättegångarna i Nurnberg,
söndagskvällens högst tvivelaktiga nöje.

Den kollektiva skulden existerar den?




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-28 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje