Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa

Jag saknar det vi aldrig hade.
Jag saknar det vi inte har.
Jag saknar det vi aldrig kommer få.
Jag saknar dig, den personen du inte är.




Fri vers (Fri form) av Alltid Här
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-28 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltid Här
Alltid Här