Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön 7


Människorna som är på den absoluta botten: Knark, alkoholism, hemlöshet, psykiskt illamående, ensamhet, självmordsbenägna. Allt samtidigt. Jag vet inte om det hjälper, men jag ber en innerlig bön om att du Gud ska komma till deras hjälp, och åtminstone lindra deras plågor. Kom med Din Helige Ande rakt in i deras obeskrivliga helveten och lys upp, värm, kom med Din kärlek och medkänsla. Hjälp alla som kommer i kontakt med dessa människor, på psyket, härbärgen, beroendecentrum, etc.
Gud kom och gör mirakel, och hjälp oss att göra mirakel. Amen




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-28 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP