Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland vet jag inte om munnen är hopkopplad med hjärnan. För ibland råkar jag läsa högt ur vad en del andra människor har uttryckt som sin personliga vilja. I tron att om något bara verkar 'osynligt' så finns det väl inte?


Ibland har jag huvudet illa påskruvat



En replik som nog inte primaten Grönskägg yttrade.
'Jag vill att skatten skall gå på skatten'.




(Frukterna på bild tillfrågades före publicering.)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-01 17:10



Bookmark and Share


  Nanna X
Uppskattar din kommentar om singular respektive pluralformer av verb lodjuret.
2019-02-01

  danne //
Det är dåligt förankrat fasledarna så atlantisk lednings kraft har lånats in för att vidga våra vyer. Även taskig krets kan leda spänning och såkallad läckströmmar kan vara resultatet av dålig mejsel , dock känner en ej till om äpplen kan bidra till förnybar el-lek-tris-ka en-er-gier.
2019-02-01

  danne //
Upphovsrätten ja den är viktig idag , lev som man lär!
2019-02-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP