Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku om vintern

det är vinterkväll

under jorden slumrar snart

en blommas längtan




Bunden vers (Haiku) av the bell jar
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-28 15:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt fin haiku!
2019-10-15
  > Nästa text
< Föregående

the bell jar
the bell jar