Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nåd och kärlek

 

Mitt himmelrike

kan jag dig räcka,

fullt av nåd

och kärlek

 

Om du bara vågar

ta emot min gåva




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-28 16:06



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Emottagen är din text... Medhållet stort!
2019-01-31

  Stanley Rydell
En kärleksfull dikt om modet att leva = mottagandets gåva
2019-01-30

  Lars Hedlin
Just så! Fin önskan! kram
2019-01-30

  Annie b'larsson VIP
En till. Jo, men så är det ju. Det gäller att våga ta emot kärleken. Det är så fint att du skriver om det.
2019-01-29

  Marita Ohlquist VIP
En fin gåva i kärlekens namn, hoppas den blev väl mottagen!
2019-01-28

    ej medlem längre
En text som visar på när människoarten är som bäst.
2019-01-28

  ULJO
Fint vördnadsfullt. Men frågan nedan, är du Jesus? Det mest korkade jag läst. Helt befängt.
2019-01-28

  Larz Gustafsson VIP
Så du är Jesus?
2019-01-28

  Annie b'larsson VIP
Nåden och kärleken kanske finns inom oss. Som en möjlighet. Men måste man då inte ha nyckeln?
2019-01-28

  Feliaxel VIP
Vacker tanke
2019-01-28
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP