Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund på jorden

Björkens hängen
sjunger tyst i vinden
Seklers upptrampade stigar
är nu gömda och glömda
På stenig åker sår
ingen bonde mer sin råg
Plogen väntar där
så rostig och övergiven
Genom susande granskog
skymtar en sjö
Jag tror jag levde här
Min stund på jorden




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-01-28 19:05



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Suveränt skaldat!
2021-01-12

    ej medlem längre
Mycket bra! Mitt i prick!
2019-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP