Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva med två hjärtan

Småbåtshamnen är äntligen tom
Seglen alla uppe på havet
Gläder det inte dig?

Vinden den enda som studsar upp
Ska du veta, år efter år

Dina inlärda ord är polerade
Klippor rundade av glaciärer

Istidslånga stunder krävs för att tolka tungans nya tunna skinn

Mitt gamla hjärta
Mitt svenska hjärta

Vi ska vara försiktiga med varandra
Lära leva med lagom eld

Att känna med två hjärtan
Resten av mitt livs stora övning




Fri vers av additune
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-28 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

additune