Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelhet tack

Televisionen brusar, mitt huvud snurrar
Aldrig tyst
Aldrig stilla
Kan man aldrig få vara ifred?
Kan man rymma långt härifrån
och aldrig se om?
Alltid i rörelse, aldrig stilla
Likt en not är jag fast mellan raderna
Var är min plats i samhällets struktur?
Vilken väg ska jag ta?
Känner mig bortprioriterad
men vill inte heller vara i fokus

Enkelt

Tänkt om livet hade vart enkelt




Fri vers av Tildatej
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-28 20:22



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Snygg sista rad du levererar där !
2019-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Tildatej
Tildatej