Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, jag kan äta det där..

Ja, jag kan äta socker
Ja, jag tränar
Nej, jag är inte 90 år
Nej, jag är inte överviktig

Ja, jag vill att ni lyssnar
Gör ni det?
Nej.

Är det någon som fattat än?

Nej, det är inte lätt att leva ibland
Nej, det är inte bara att äta bra och träna
Nej, jag vill inte har ditt råd
Nej, kanel botar inte detta
Nej, det finns inget botemedel

Vad det är:
Höga värden, låga värden, psykisk ohälsa, ketoner, sömnbrist, ständig kontroll av blodsocker, följdsjukdomar, högre dödsrisk, ständig okunskap, rädsla, oändligt många nålar mm.

Är det någon som har fattat än?

Jag har diabetes typ 1.




Fri vers av Tildatej
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-28 20:50



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Sönderstuckna fingertoppar, kan knappt ta i någonting.
Skapar ett stickschema, vill inte sticka mig alls !
Torr i munnen, adrenalinpåslag.
Inte bra alls.

13.9
2019-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Tildatej
Tildatej