Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får inte


Du får inte gå. Det går inte. Du får inte.
Men du har gått nu. Du kommer inte tillbaka.
Inte mer. Du lämnar mig.

Mina stora kängor går omkring i snön.
De undrar så vart de ska ta vägen.




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 553 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-28 23:01



Bookmark and Share


  Niliboy
Mycket fint, ja ibland räds man!
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP