Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men för livet

En människa kan bli skottskadad och få men för livet;

om hon blir anfallen med verbala bomber och prickskyttegevär




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-28 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP