Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt är ett

allt är ett

vi är två

 

ett två tre

må det gå

 

kröp på alla fyra

goda råd är dyra

 

fingrar fem

ska gå hem

 

lite sex

något väcks

 

klockan sju

sticker du

 

klockan åtta

mår piss o råtta

 

klockan nio

fingrar tio

 

 

 

 




Bunden vers av Concordia
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-29 00:09



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Handlingskraftig
Trams-ramsa om
livet mellan tio
Fingrar?
;)
2019-01-29

    ej medlem längre
Text som visar språkets kraft; den digitala ordningen samarbetar med den organiska levern. Och väl är det. Att språket kan föra de två tillsamman. Så blir det i min läsning.
2019-01-29

    Roger Runkar Ragnar
Vuxenramsa !
2019-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Concordia
Concordia