Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När handling blir tanke

En sakta oro kryper fram i ett svep av förvirring.

Frågan som du aldrig får svar på eller lögnen du aldrig får reda på. Dessa två är en fruktansvärd känsla som byggs på handlingar.

Den vita lögnen som är en lätt utväg att ta.
I själva verket är den vita lögnen värre då man ljuger med gott samvete.




Fri vers (Fri form) av PaLmE
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-29 03:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PaLmE