Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Concierto de Aranjuez - ©1997.ECG - olja på duk - abstrakt expressionism minimalistisk poesi


Tjuren från Real Sitio y Villa de Aranjuez

fnös




Fri vers (Modernistisk dikt) av Concordia
Läst 440 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-29 04:40



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Fnyser mustigt nyponspad !
2019-01-29

    Roger Runkar Ragnar
Tänkte faktiskt skriva Olja På Duk, men hejdade mig på sista konsonanten !
2019-01-29

    Roger Runkar Ragnar
Ser att frasen härinunder blev väldigt dubbeltydig !
2019-01-29

    Roger Runkar Ragnar
Olja På Du !
2019-01-29

    Sefarge VIP
Som en intryckt
Poesi tatuering
på sovande hud

2019-01-29

    ej medlem längre
Jag tänker som tidigare vid den här typen av texter. Första ordet eller det tjugotredje ...etc. i en poetisk ordbok. Möjligt är ju också en pedagogisk eller modernistisk geografibok. Kulturhistoria? Varför inte.
2019-01-29

    Roger Runkar Ragnar
Jag får ej nog, måste söka hjälp !
2019-01-29

    Roger Runkar Ragnar
The Lee Roy Williams
2019-01-29

    Roger Runkar Ragnar
Vill spontant bara slita ut ditt alster från skärmen och kopiera det ca 10.000 ggr.....
( men usch och fy på mig, så får man ju inte göra...aja baja )

Tapetsera mitt privata skyddrum och bara ligga därinne, å fysa !


En delikatess !

2019-01-29

    Roger Runkar Ragnar
Alldeles fantastiskt underbart läcker !
2019-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Concordia
Concordia