Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto //


Den röda stenen glöder i dimman.

 


Från havet i väster rullade dimman in mot land där dimslöjorna svepte in stadens pulserande ljud till en hörbar verklighet i gråton.

 

I den tidlösa stillhet som rådde fanns förväntan, en önskan om förändring där hjärtats pulserande taktfasta slag blev lika kännbart tydliga som det stampande motorljudet från en kusttanker som stävade fram på vattnet som en kontur då den sakta gled fram ur dimman.

 

Likt ett vårtecken kom du överraskande på din cykel som en önskedröm och du bröt de grå tonerna och färgade stunden i livsbejakande gröna nyanser.

 

Det var denna aprildag som vårsolen visade sig helt oväntat genom dimman under en kort stund, där solstrålarna värmde upp min själ och frigjorde stor förändringslust och gav mig en otrolig kraft.

Men det var stigen mot den Röda stenen som förde oss samman och gjorde mina lustfyllda drömmar till verklighet.

 

 

 




Övriga genrer av Kensy65 VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-29 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP