Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom en vägg

Jag skriver några rader
om förvirringen
om sorgen det innebär
att leva som människa

Mörkret och ljuset
ljuset och mörkret
andas in
andas ut

Vi möts i en korridor
passerar genom en vägg
vi vet inte om vi fortfarande lever




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-29 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP