Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta från de rika och ge till de fattiga

!TA FRÅN
DE RIKA
OCH GE
TILL DE
FATTIGA!
Östermalmsborna ska bo i Tensta och Rinkeby, och tvärtom.
Sänk medelklassens löner och ge till dom som behöver pengar.
Töm herresäten, lyxvillor och slott, och låt de hemlösa bo där.
!DET ÄR DAGS FÖR REVOLUTION OCH SOLIDARITET!
Sänk politikernas löner, låt de leva på existensminimum några år så att de får känna på det hårda livet, den ekonomiska knapphetens förbannelse. Klyftorna växer. Landet mår dåligt.
!DET ÄR HÖG TID FÖR MEDKÄNNANDETS VÄLSIGNELSE!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-29 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP