Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag utan dig olycklig

 

Allt om dig

vet jag redan

därför frågar jag inte

någon någonting alls

hjärtat ditt skickar mig

en massa meddelanden.

 

Och jag är

helt ensam

det kommer jag

alltid att vara

utan dig

kan jag inte fortsätta.

 

Jag har druckit upp

ditt gift

som rött vin

som är för sött

samtidigt som jag fattat

att här i livet

allt som är för bra

för att vara sant

länge varar det inte.

 

Jag är rätt så ensam

och du med

det vet jag rätt bra

jag vill vara med dig

varför ska jag då

vara tyst om det.

 

Det kommer en ny dag

jag utan dig olycklig

precis som jag var igår

och alla andra dagar.

 

 

 

Arnela Arre Kurbegovic




Fri vers av Arnela
Läst 277 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-29 14:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bedårande fint.
2019-02-02

  Valter Örn VIP
Du behöver inte vara ensam; det finns någon för alla och även en vänskap är inte att förakta.
2019-01-30

  Per Drysén
Den stora saknaden kyler sinnet
2019-01-29

  ULJO
Olycklig kärlek är frustrerande för kropp och själ
2019-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela