Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mörkret besegrat


Ljusning


Ljuset var så ljust idag

ljusare
än det var igår

jag fick en förnimmelse
om våren

som fortfarande ligger
under snötäcket
raklång

men som ibland är uppe
och tisslar o tasslar

i de lövtomma träden

eller leker tafatt
i en solstråle
glädjefnattande

soldyrkande

idag var ljuset ljusare
än igår

100 % hopp
injicerades
i min lekamen

jag vandrade en mil
av bara farten

och förnam
vårens tillblivelse

i mina steg




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-29 22:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen känslan!
2019-02-23

  Gunnar Hilén VIP
skön !
2019-02-05
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP