Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begrava

Jag har levt så många tidigare liv
och jag vill begrava alla mina olika jag
vill begrava alla minnen
allt
jag vill bara ha en rak väg framför mig
och en plan
för hur jag ska leva




Fri vers av Ananas
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-30 01:55



Bookmark and Share


  Linda Åkesson
Word!
2021-03-28

  juliaparkas17
Raka vägar blir tråkiga i längden....
2019-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas