Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sttund

Känslan av
att få träffa dig
Den är så magisk och
Förtrollande

Vet ej vad
Jag skulle göra
Om vi träffades

En stund på fiket?
En stund i bilen?
En sista stund i huset?

Ja, vem vet?

Känslan av
Att träffa dig
Är gigantisk.

Men
Vad skulle ske då?




Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-30 06:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson