Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från planeter till prickar!

Grand Coffee-on! (Motsvarigheten till Grand Canyon)
Pale-on(Kaffestadiet där kaffet på grund av mjölken blivit vitare än från början)
Rymd-zon(Tittar ner djupt i kaffets ögomhålor, och ser en massa prickar, som kan liknas vid planeter)
Tänk Kaffe!
Tänk Planeter i en kopp!
Nu börjar kaffet snurra, och tänk....
Jag har inte gjort någonting.
Planeterna blir mindre och mindre, och det finns knappt några att skåda...
Planeterna, som nu är prickar i koppen (Skillnaden mellan en planet i en kopp, och en prick,är antingen minimal, eller kolossal, beroende på hur man ser det, jag ser det så här, när planeten endast har blivit tillintetgjord, eller omformaterad till en prick, så är den så jämn som den kan bli... Lika mått på alla sidor, i dess runda cirkel.)
Skillnaden cirkulerar, när jag observerar!




Bunden vers av Mim
Läst 107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-30 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim