Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fågelsång

Alla vinterns fåglar små
Ja absolut fler än två
Kommer till mitt fågelbord
Med färgprakt brun,svart,röd och blå

Alla flyger runt i en väldig fart
Och dom kommer att sjunga sin vårsång snart
Då den sköna solen värmer oss
Och vädret är molnfritt och klart




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-30 14:11



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Fint poetat om fåglars sång. Får mig att ana att våren snart är på väg.
2019-01-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Härligt sång
på gång gör
da´n glädjelång!
l


2019-01-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Att njuta av fågelbesök, är underbart! Fint diktat om detta.
2019-01-30

  ULJO
Fåglar sprider en enorm glädje. Likt din fina text.
2019-01-30

  Anya VIP
Levande berättat.
2019-01-30

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som förstärker min vårlängtan!
2019-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP