Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M

Morgon.
Mornar mig.
Myser med maken.
Morgonrock.
Mannagrynsgröt.
Macka.
Medvurst.
Mint-te.
Mums.
Mobilen.
Måste messa.
Men!
Milda makaroner!
Mayday!!!
Mobilen monstruöst mosad!
Misstrogen.
Måste meddela mobilreparatör!
Maken medkännande.
Men min morgon...
Maximalt misslyckad.
Misantropisk.
Mefistolfelisk.
Men mest.
Melankolisk.





Fri vers av Stardust VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-30 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP