Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själarnas sympati

Man kan få en stark kärlekskänsla

till en annan person; och utan intim beröring

Det kallas för att leva i själarnas sympati




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-30 14:44



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Visst är det så!
2019-01-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om värdefull gemenskap!
2019-01-30

    ej medlem längre
Platonsk kärlek.
2019-01-30

  Solstrale VIP
Absolut är det så!
2019-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP