Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt


Våldsam kärlek

Våldsam,
Kärlek, dunge tät och sjuk,
Sinnelös.

Trötta ut hans moral,
En för hennes famn.

Ett nigande och sen alla böljor,

En kom en dit är en med,
I så alla.

Jag och smyckat har ett,
Var andra vännen.

På ut stjärnorna vit är vit.
Hon blinkar förstå.

Man västanvågor,
Och...

Sitt vitt och därute,
Nu trött och blomsterbarnen.

Den lärkan ringer,

Stolt brott folk,

Men kärleksnäcket,
Vem vibrera för hon dina blommor ära,
Vulgärt.

Blandar han alltid,
Någon underbar händelse,
Absurd eller löjlig.

Älskling som kanske kommer ha rusat härlighet i,
Gör fantastiska antaganden.




Fri vers (Fri form) av Lars Johansson
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-30 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Johansson
Lars Johansson