Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dansade


Jag dansade samba med mörkret
I den heta sommarnatten
Barfota i gyttjan
Med blödande ärr
Lät jag mörkret föra mig

Jag dansade för mitt liv
För att inte snubbla
Och sjunka ner till axlarna
I den stinkande leran

Jag dansade vals med döden
I den blåtonade gryningstimman
Vindlande hastighet
Genom glassplittret på golvet
En ödesvals för ingen alls

Med blödande fötter
Kämpade jag mot demonerna
För att orka leva en till dag
Men efter att dansat natten lång
Finns inte riktigt orken där




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-06-20 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP