Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt


Glam och med tystnad rår

Glam och med tystnad rår,
I glädje goda hjärtan skämta,
Också i skratt.

Glam och brak tystnad rår,
Jag tror att änglar glatt med goda hjärtan skämta,
Också dom i skratt.

Den är ett album,
Med och prövar nycklar,
Så förgås.

Och i ett nafs,
Om och sin tid,
Permanent.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lars Johansson
Läst 106 gånger
Publicerad 2019-01-30 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Johansson
Lars Johansson