Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt.


Oktober

Oktober,
Höst,
Vinter,
Våren vårt anbud, glädje.

Och kalla timmen.

Den dagen.

Regeringstid.

Bränder illumerar,
Och lyser runt fönster,
Böjer min synande syn.

Vi vid livet,
Omgivna av december.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lars Johansson
Läst 141 gånger
Publicerad 2019-01-30 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Johansson
Lars Johansson