Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt.


Jag sa

Jag sa:

En förgätits krona,
Till är så bra!

Och torn som mitt ta;

En,
En — det mig himmelriket tal om och.

Men till äventyrs läst ut
Min bok,
Ett ord till slut.

Men svallar,
Ju vet av sorgsna tankar.

Kring sig bröt tunna hölje,
Med omsorg slöt.

Och,
Går miste om;

För ljuvlig kom.

Kring dikt sig,
Ses om av.

Och vänner,
Vad obeskrivligt efter hand mig gnolat på — lika fullt mig.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lars Johansson
Läst 103 gånger
Publicerad 2019-01-30 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Johansson
Lars Johansson